Osmaniye'de Gözyaşları Sel Oldu "Kudüs'ü Savunmak & Anadolu'yu Savunmaktır... “

Cihannüma Derneğinin Türkiye geneli gerçekleştirdiği “Yol O’nun Konferansları” kapsamında “ Kudüs'ü Savunmak & Anadolu'yu Savunmaktır... “ program bu seferde Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Cihannüma Derneğinin Türkiye geneli gerçekleştirdiği “Yol O’nun Konferansları” kapsamında “ Kudüs'ü Savunmak & Anadolu'yu Savunmaktır...“ program bu seferde Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kayseri merkezli Beytülmakdis Derneği, İsrail zulmünü ve Gazze'deki insanlık dramını her platformda anlatmaya devam ediyor.

Osmaniye Cihannüma Osmaniye temsilcisi Bünyamin Dağ’ın açılış konuşmasını yaptığı programa sivil toplum örgütleri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.  

Beytülmakdis Derneği Başkanı Avukat Fevzi Konaç düzenlenen konferansta Kudüs, Mescid-i Aksa ve Gazze'nin İslam coğrafyası için önemine vurgu yaptı.

Duygusal anlarında yaşandığı "Kudüs'ü Savunmak Anadolu'yu Savunmaktır!" programında dinleyiciler zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadılar.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler