Öğrenciler haftalık harçlığını depremzedelere gönderdi

Soğanlı Anadolu Lisesi öğrencileri harçlıklarından biriktirerek topladıkları paralarla deprem bölgesine yardımda bulundu.

Soğanlı Anadolu Lisesi öğrencileri harçlıklarından biriktirerek topladıkları paralarla deprem bölgesine yardımda bulundu.
 
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası tüm Türkiye bölgeye destekte bulunmak için seferber oldu. Melikgazi ilçesinde bulunan Soğanlı Anadolu Lisesi öğrencileri de haftalık harçlıklarını Kahramanmaraş Göksun ilçesi Ericek Mahallesindeki depremzedelere teslim etti. 
 
Konu ile ilgili olarak okul müdürü Adem Yılmaz şu açıklamalarda bulundu:  ‘’Asrın felaketini yaşadığımız şu zor günlerde birliğe beraberliğe ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Biz millet olarak genetik kodlarımıza işlenmiş en güzel hasletlerimizden biri olan dayanışma ruhunu çok yoğun bir şekilde bu dönemde gösterebildik. Okul idaremizin liderliğinde ve okulumuzun Değerler Kulübünün rehberliğinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için böyle bir yardım kampanyasını başlattık ve bir hafta gibi kısa bir sürede hatırı sayılır miktarda topladığımız iaşe ve hijyen malzemelerini Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinin Ericek köyüne bizzat götürerek teslim ettik. Hem onların acılarına ortak olmak hem de ihtiyaçlarını kısmen karşılamak bizleri çok mutlu etti.  Gördüğümüz manzaradan çıkardığımız sonuç bu yardımların uzunca bir süre daha sürdürülmesi gerektiği. Biz okul olarak öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte önümüzdeki dönemde de bu bölgelerimize yardım etmeye kararlıyız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Katkı veren, harçlıklarını depremzede insanlarımıza yaralarına bir merhem olabilmek adına bağışlayan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler