O Doktorun İddiası Yalanlandı!!!

 
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Şehir Hastanesinde görevli Doktor Şamil Gergin'in sosyal medya hesabından yaptığı "Şahsi odalarımızıda covid 19 hasta yatırmak için boşalttık"  paylaşımını yalanladı.Vali Günaydın, "O odalar doktor odası olarak değil, hasta odası olarak planlanmıştır.Bu süreçte ihtiyaç duyulduğu için hasta odasına çevrilmiştir"dedi.
 
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Tv1'e konuk oldu.
Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya  ve Gazete Kayseri Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Metin Sönmez'in sorularını yanıtlayan Vali Günaydın, Kayseri'de vakaların gurbetçiler ve aile içi hareketlilikten dolayı arttığını söyledi.Vali Günaydın maske, mesafe ve temizlik konusunda uyardı. 
 
O ODALAR DOKTOR ODASI DEĞİL
 
Vali Günaydın, Şehir Hastanesi doktorlarından Şamil Gergin'in iddialarını da canlı yayında yalanladı. Vali Günaydın,  o odaların doktor odasi olarak degil, hasta odası olarak planlandığını söyledi Vali Günaydın, "Doktorun açıklaması üzerinden hastanelerde yer kalmadı algısı oluşturulmak isteniyor. Bu doğru değil. Net söylüyorum. Bizim  A B C planımız var. B'ye geçmedik bile. Bir doktor arkadaş paylaşım yapmış ve şahsi odamızdan çıkıyoruz demiş. Aradım konu ile ilgili bilgi aldım. Şehir Hastanesi planlanırken bu odalar tek kişilik hasta odası olarak planlanmış. Yani oda doktor odası değil. Bu odanın orjinali hasta odası. Planlama yapılırken ihtiyaç oldukça buralar hasta odasına çevrilecek denilmiş. Bu alanların orjinali hasta odası. Doğal olarak ihtiyaç duyulmuş ve hasta odasına çevrilmiş.  Biz doktora başka oda gösterdik ama kendisi bunu kabul etmedi. Ama öyle bir algı oluşturuyorlar ki hastanede yer kalmamış gibi gösteriyorlar. Polemiklere girmiyoruz. Yeri zamanı geldiğinde cevabını veririz ama şimdi zamanı değil" dedi

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler