Mukaddes Şehir Kudüs Anlatıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kudüs Projesi kapsamında Talas Gençlik Merkezi'nde Cihannüma Derneği Kayseri Şube Başkanı Avukat Fevzi Konaç tarafından, 'Mukaddes Şehir Kudüs' konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kudüs Projesi kapsamında Talas Gençlik Merkezi'nde 'Mukaddes Şehir Kudüs' konusu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye Cihannüma Derneği Kayseri Şube Başkanı Avukat Fevzi Konaç konuşmacı olarak katıldı.
Talas Gençlik Merkezi'nde Kudüs projesi kapsamında düzenlenen söyleşiye gençler büyük ilgi gösterdi. Cihannüma Derneği Kayseri Şube Başkanı Avukat Fevzi Konaç, Osmanlı'nın terk etmek zorunda kaldığı Filistin topraklarında O günden sonra akan kan ve gözyaşının hiçbir zaman durmadığını ifade etti.
 
 
Bugün yine Kudüs sokaklarında İsrail askerleri tarafından haksızca şehit edilen bir gencin hüznünü yaşadığını belirterek, Kudüs'lülerin "bizim kurtuluşumuz Anadolu insanın yeniden buraya gelmesindedir" beklentisini gençlere aktardı.
Kudüs'ün Müslümanlar tarafından neden önemli olduğunu ayrıntıları ile anlattı. Siyonist Yahudilerin tahrif edilmiş inançları üzerinden kendilerine vaat edilen toprakların Anadolu'yu da kapsadığını ifade ederek, daha anaokullarında kendi çocuklarını bu ideal ve hedefe yönlendirerek yetiştirdiklerini belirten Konaç " Bu yüzden Kudüs'ü Savunmak Anadolu'yu Savunmaktır' diyerek, özellikle Türkiye'nin güneydoğusunda ve coğrafyamızda yaşanan olayların tesadüf olmadığına dikkat çekti.
 
Konaç, Kudüs'ü ve Anadolu'yu savunmanın ne kadar önemli olduğunun anlaşılması için Sİyonizmi ve İsrail'in yaptıklarının iyi analiz edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Diğer Haberler

1 Yorum

Alifuat Tatlı

Alifuat Tatlı

05 Aralık 2021
Gençliğimizin en çok ihtiyacı olan Tarih şuuru Geçmişini bilmeyen geleceği inşa edemez Malesef bizim zamanımız Yalan tarih üzerine dizayn edildi Şükürler olsun Fevzi Konaç Başkanım bu boşluğu doldurma anlamında Gençliğimizin önünü açıyor Allah yar ve yardımcısı olsun Rabbim Güç versin sağlık versin Selam ve Dua ile

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler