Milletvekili Akar, “ Kayseri kitap fuarının saygın ve seçkin bir yeri var “

KAYSERİ(1HA)- 7’nci Kayseri kitap fuarına katılan ve son derece başarılı bulan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “ Kayseri’de 7’ncisini yaptığımız kitap fuarı, Türkiye’de yerini ve seviyesini belirlemiş. Çok ciddi bir konum elde etmiştir. Kayseri kitap fuarının saygın ve seçkin bir yeri var " dedi.

Milletvekili Akar, “ Kayseri kitap fuarının saygın ve seçkin bir yeri var “
 
KAYSERİ(1HA)-  7’nci Kayseri kitap fuarına katılan ve son derece başarılı bulan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “ Kayseri’de 7’ncisini yaptığımız kitap fuarı, Türkiye’de yerini ve seviyesini belirlemiş. Çok ciddi bir konum elde etmiştir. Kayseri kitap fuarının saygın ve seçkin bir yeri var " dedi.
 
Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı bugün ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı standların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.
 
Kayserili vatandaşların kitaplara olan ilgisinin son derece memnun ettiğini dile getiren TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “ Genel olarak baktığımızda Türkiye’de çeşitli yerlerde kitap fuarı yapılıyor. Fakat bizim görebildiğimiz kadarıyla ilgililerden ve yetkililerden aldığımız bilgiler çerçevesinde İstanbul, Kocaeli ve Kayseri. Bu üç illerde ki yapılan fuar çok başarılı hale gelmiş. Kayseri’de 7’ncisini yaptığımız kitap fuarı, Türkiye’de yerini ve seviyesini belirlemiş. Çok ciddi bir konum elde etmiştir. Kayseri kitap fuarının saygın ve seçkin bir yeri var. Bugün de gerçekten hem kalabalık anlamda, hem satışlar anlamında, hem de satışlar anlamında ne kadar övünsek azdır. Kayseri’de sadece ticaret, sucuk ve pastırma var diyorlar ama öyle bir şey yok. Kayseri çok yönlü bir memleket. Burada sanayi, ticaret, turizm, sağlık, kültür ve medeniyetimizin en temel göstergesi olan seçkin ve saygın kitaplarda var. Burada ki insanların, gençlerin kitaplara olan teveccühleri ve ilgileri çok değerli. Yurt içinden ve yurt dışından gelen misafirler ile karşılaştık, gerçekten son derece övünç kaynağı. Geleceğimiz bakımından çok ciddi bir iyilik göstergesi. Çünkü okudukça ve öğrendikçe işlerin çok daha kolaylaşacağını görmemiz lazım. Cehalet ve okumamak çok kötü bir şey. Her ne kadar dijital mecrada bazı şeyler kolaylaşmış gibi görünüyor olsa da kitapların yerini tutması mümkün değil. Kitapların çok ayrı bir yeri ve özelliği var. Bunun da gençlerimizin ve halkımızın anladığını görüyorum. Bundan dolayı son derece mutlu oluyoruz “ şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler