Mavi Marmara Şehidi "Furkan Doğan" Kabri Başında Anıldı

Furkan Doğan Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan, 50'den fazla ülke ve yüzlerce sivil toplum kuruluşunun desteklediği Mavi Marmara gemisinde İSRAİL askerlerinin baskınında Şehid edilmişti.

 

GAZZE ŞEHİDİ FURKAN DOĞAN DUALARLA ANILDI

 
 
 
Beytülmakdis Derneği, Kayseri Mirasımız Temsilciliği ve Kayseri İHH, Mavi Marmara şehidi Furkan Doğan'ı kabri başında dualarla andı. 
Yakup Aktaş Hoca'nın şehit için dua ettiği ve katılımcı gençlere hayra vesile olacak iz bırakmanın önemini anlattığı programda, Beytülmakdis Derneği yönetim kurulu üyesi İsa Üzüm "Daha önceki yıllarda söz verdiğimiz gibi Furkan'ı unutmayacağıza şu Ali Dağı şahittir ki bir kez daha söz veriyoruz." dedi. 
 
 
"Rotamız Filistin, Yükümüz İnsani Yardım" sloganıyla 2006 yılından bu yana uygulanan ambargoyu kırmak için Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan, 50'den fazla ülke ve yüzlerce sivil toplum kuruluşunun desteklediği Mavi Marmara gemisine, 31 Mayıs 2010 yılında uluslararası sularda İşgalci İsrail askerleri tarafından saldırı düzenlemiş, saldırıda Furkan Doğan'ın da aralarında bulunduğu 10 vatandaşımız şehit olmuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler