MANEVİ DEĞERLERİ KORUYUN ÇAĞRISI

Kayseri'de bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenecek olan konsere Anadolu insanı, gençlerin manevi değerlerinin korunması adına 'İptal' edilmesi çağrısında bulundu.

Kayseri'de bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenecek olan konsere Anadolu insanı, gençlerin manevi değerlerinin korunması adına 'İptal' edilmesi çağrısında bulundu.
Güney Kore'de devlet eliyle endüstrileşen KPOP'un gençler arasında tehlikeli boyutlara ulaştığı, arka planda gençleri uyuşturucu ve ahlaksızlığa, cinsiyetsizlik kavramlarıyla karşı karşıya bıraktığı endişeleri giderek artıyor. 
Kayseri'de bir alışveriş merkezinin KPOP grubunu getirecek olması, Anadolu insanı ve aileleri tedirgin etti.
Anadolu insanının düşüncelerine tercüman olan Ahmet Avanlıer, "KPOP, Bilen vardır bilmeyen vardır kısaca açıklayayım, Kore'de çıkmış bir grup, pop müzik yapıyoruz kisvesi altında tüm dünyada cinsiyetsiz bir tür farkındalığı ve çalışması yapmaktalar...
O kadar finanse edildiler ki, dünyanın birçok yerinde, gözünü milletimizin aziz gençlerinin manevi değerlerine ve şahsiyetine dikmiş bu grubun çakmaları da üretilmiş, özendirilmiştir.
 
Kayseri'de doğmuş, büyümüş birisi olarak, Selçukluya başkent olmuş, birçok medeniyete ev sahipliği yamış, kadim tarihinde bağrından birçok şehit çıkarmış şehrimde, bu grubun konser vermesini istemiyorum, GENÇLERİMİZİN karşısına, tüm dünyada misyonları belli böylesi grupların çıkarılarak, rol model gösterilmesini İSTEMİYORUM ve TEPKİMİ gösteriyorum.
 
Kim duyar, kim katılır,  kim paylaşır bilmiyorum ama Bu zihniyete ve ahlaksızlığa karşı olduğuma sizi  şahit tutuyorum.
 
KUMSMALL yetkililerini bu  konseri İPTAL etmeye davet ediyorum" satırları ile konserin iptal edilmesini istedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler