Lastik ve jant dolandırıcılığı davası başladı

Kayseri’de sosyal medyadan kana ve lastik ilanı vererek dolandırıcılık yapıldığı iddiasıyla açılan iki farklı davanın duruşmasına başlandı.

Kayseri 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen iki farklı dosyada sosyal medya üzerinden otomobil jantı ve lastik almak için para gönderip ürünü alamayan şahıslar tarafından açılan dolandırıcılık davaları görülmeye başlandı. 

Görülen ilk duruşmada

Sosyal medya hesabından otomobil jantı ve lastiği satışı ilanı vererek T.K.’nın 2 bin 500 lirasını alarak ürünü göndermediği gerekçesiyle M.S. isimli kadın ile O.G. ve N.K. isimli erkekler hakkında dava açıldı. Müşteki T.K. duruşmada, “Sosyal medyadan jant ve lastik ilanı gördüm. 2 bin 500 lira gönderdim. Ürünleri de almadım paramı da” dedi. İkinci duruşmada ise E.P. isimli şahıs sosyal medya üzerinden gördüğünü söylediği jant ve lastik ilanın için M.B.’ye 2 bin 600 lira para gönderdiğini ürünü almadığını söyledi. Müşteki E.P. “Parayı gönderdim. Önce otaladı bahane işe oyaladı. Sonra engelledi ulaşamadım” dedi. Her iki duruşma da eksiklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler