Kulisname Yazdı " Kayseri'de Ak Parti'ye Fren! "

 

Kayseri'de Ak Parti'ye Fren!

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçları henüz resmi olarak kesinlik kazanmamış olsa da partilerin oy oranları, oy sayıları ve çıkardıkları milletvekili sayıları belli oldu.

Buna göre Türkiye genelinde Ak Parti'nin oyu 75 ilde düşerken 6 ilde arttı. Oyların düştüğü illerden biri de Kayserimiz.

Diğer partilerin analizini belki bir başka yazıya havale ederek Ak Parti'ye Kayseri özelinde bir analiz ortaya koymaya çalışalım.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN LİNKİ TIKLIYINIZ

Diğer Haberler

2 Yorum

Mahmut

Mahmut

24 Mayıs 2023
Bu dusman sevinmesin diye cok düşmedi,belediye secimlerimde kismet olursa gorecekler,,ittifakla neler oluyormuş nasil birlik beraberlik oluyormus,ölcü kimin elindeymiş,ha daha muhalif felan degilim,Durüst Namuslu kendi halinde birisiyim,hele hele nimetlerinden faydalanipda birde nankorluk yapip oyun cevirenler hic degilim.ELHAMDÜLİLLAH

Mahmut

Mahmut

24 Mayıs 2023
Sayin Admin benim Rabbimden baska bir beklentim yok kendice yanlişları soyluyor,hani ihtiyar kadin ve Hz.Ömer (R.A.) efendimizle gorusmesi varya (haşa) haddime degil,hic bir yorumu acmiyorsunuz bari tüm kapatin,yok edepsizlik varsa altina tuh senin yuzune deyin,fevzi bey ne der bilmem,vekiller secildi. Rabbim herseyi bilen ve gorendir.(Kameraya yakalanan hirsiz bile bak abi herşey acik nevarki diyor)

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler