Kudüs'e Sahip Çıkacak Yegane Milletiz

Beytül Makdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği İnstagram Hesabından "KUDÜS AŞKINA" konulu bir canlı yayın gerçekleştirildi.

Beytül Makdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği İnstagram Hesabından "KUDÜS AŞKINA" konulu bir canlı yayın gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Ahmet Avanlıer’in yaptığı canlı yayına, AK Parti 22, 23, 24 Dönem Milletvekili ve Filistin Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin TANRIVERDİ misafir oldu.

Cihannüma Derneği Kayseri Şube Başkanı ve Beytül Makdis Derneği Başkanı Fevzi Konaç programla ilgili “Kendimize Güzel Notlar aldık” dedi.

Başkan Fevzi Konaç , Hüseyin Tanrıverdi’ye teşekkürlerini sundu.

Ayrıca ilerleyen günlerde Akit Gazetesi Yazarı Hacı Yakışıklı ile bir canlı yayın planladıklarını belirten Fevzi Konaç programdan alınan notları şöyle sıraladı;

📌 Bugün Filistin Topraklarında işgalci durumdaki İsrail sadece müslümanlara değil tüm insanlığa karşı suç işlemektedir.

📌Kudüs, Selahaddin Eyyubi  Hazretlerinin rüyası, Kanunî Sultan Süleyman'ın mirası, Sultan Abdülhamid Han'ın davasıdır bizler için.

📌 Kudüs bizim Asla taviz vermeyeceğimiz Kırmızı Çizgimizdir.

📌 Mavi Marmara gemisine uluslarası sularda İsrail tarafından yapılan hain baskından sonra şehitlerimiz ve gazilerimiz olmuş ve Devletimiz aynen bugün de olduğu gibi Onurlu ve itibarlı bir duruş sergilemiştir.

📌 Iğdırlı Hasan Onbaşı tam 85 yıl Kudüs'ü nöbet tutarak beklemiştir. Bugün her birimizin Hasan Onbaşı olma vaktidir.

📌 Biz Kadim tarihi ile dün olduğu gibi bugün de Kudüs'e sahip çıkacak yegâne milletiz...

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler