Koşa Koşa Camiye Geldiler

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın aile fertlerine yönelik 'Camiye Gitme' projesi aileler ve çocukları tarafından büyük ilgi gördü. Camiler adeta çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın aile fertlerine yönelik 'Ailece Camide Buluşuyoruz' projesi aileler ve çocukları tarafından büyük ilgi gördü. Camiler adeta çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl oldu.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından mahalle camilerinde her hafta Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece düzenlediği 'Ailece Camide Buluşuyoruz' projesi büyük ilgi gördü. Proje çerçevesinde bir çok vatandaş çocukları ile birlikte Safa Camii'ne çocukları ile birlikte gitti. Projeye Atlas Koleji'nin öğretmen ve öğrencileri de ilgi gösterdi.
 
Çocuk sesleri ile yankılanan ve çocukların gönüllerince koştuğu camide, öğrenciler tarafından ilahiler seslendirilirken, hadisler okundu. Yapılan hatimlerin duasının yapılmasından sonra etkinlik yatsı namazının kılınması ile son buldu.
Ailelerin çocukları ile birlikte büyük ilgi gösterdiği etkinlik sonrasında camiden çıkanlara mısır, pamukşeker ve lokma dağıtıldı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler