Koronavirüse Karşı Elele

Kayseri’de koronavirüs salgınının yayılımını önlemek amacıyla kurum ve kuruluşların sağlığa verdiği destek aralıksız devam ediyor.

 

Kayseri’de koronavirüs salgınının yayılımını önlemek amacıyla kurum ve kuruluşların sağlığa verdiği destek aralıksız devam ediyor.

Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren sürekli maske desteğinde bulunan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci; beraberinde Fatih Projesi İl Koordinatörleri Tahir Battal ve Fuat Çatalkaya ile İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’yi ziyaret ederek 800 siperlik daha hediye ettiler.

Ziyarette konuşan Mili Eğitim Müdürü Ekinci, salgının önlenmesinde büyük özveri ile çalışan sağlık personelinin her zaman yanında olacaklarını dile getirerek; "Gönüllü öğretmenlerimizin desteği ile 3D yazıcılarda ürettiğimiz yüz korumalı siperlikleri sağlık müdürlüğümüze hediye ettik. Salgının önlenmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. İnşallah bu dönemi hep birlikte atlatacağız" dedi.

İl Sağlık Müdürü Benli’ ise; “İl Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinci öncülüğünde meslek okullarımız, salgın sürecinin en başından bu yana desteklerini hiç eksik etmediler. Sağlık çalışanlarımız haftanın 7 gün sahada hizmet verirken, gönüllü öğretmenlerimizde bize okullarda maske üreterek yardımcı olmaya çalışıyorlar. Amacımız salgınının yayılımını hep beraber önlemek. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinci Bey 1500 maske hediye etmişti, bugün 800 maske daha getirdi. Kendisine şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler