Koronavirüs Tedavisi Gören İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu Vefat Etti

Koronavirüs en İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu vefat etti. Ömer Döngeloğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Başakşehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğu açıklanmıştı.

ÖMER DÖNGELOĞLU KİMDİR?

Tv kanallarında yapmış olduğu dini programlar ile tüm Türkiye’nin tanıdığı yazar, ilahiyatçı ve sunucu Ömer Döngeloğlu evli ve 5 evladı vardır. 1968 yılında dünyaya gelmiş, tüm kaynaklarda 1 Ocak doğumlu olarak belirtilmekte

Yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Zile Altınyurt İlköğretim, Zile İmam Hatip Lisesi ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur.

İngilizce ve Arapça dillerine hakimdir. Ömer Döngeloğlu aslen Tokat Zile’lidir. Uzun dönem Zile’de İmam Hatip olarak görev yapmıştır.

Ramazan ayında, iftar, sahur ve özel dini günlerde paylaştığı islami bilgiler ile Müslümanların bilgilenmesi ve faydalanması adına yaptığı programlar ile yayın hayatına devam etmektedir.

2000 yılında Hz. Peygamberin İzinde, 2012 yılında Peygamberimizin Dostları, 2014 yılında Allah Resulünü Görenler, Dillerden Düşmeyen 100 Dua & Sözün Miracı Dua ve Mus’ab b. Umeyr isimli 6 kitap yazmıştır.

Diğer Haberler

1 Yorum

Mustafa Küçükte

Mustafa Küçükte

03 Mayıs 2020
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler