Kocasinan Belediyesi'nden Kızılay Haftasına Özel Etkinlik

Kocasinan Belediyesi ve Kayseri Kızılay gönüllüleri, 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla ağaçları toprakla buluşturdu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ve Kayseri Kızılay gönüllüleri Kızılay Haftası için bir araya geldi.  Başkan Çolakbayrakdar Tüm Kızılay mensuplarının Kızılay Haftası’nı kutladı ve İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle bu tür çalışmaların ne denli ehemmiyetli olduğunun bir kez daha gün yüzüne çıktığını söyledi.  

Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Şener Şekerci ve Kızılay Gönülleriyle birlikte Ziyagökalp Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanında ağaçları toprakla buluşturan Başkan Çolakbayrakdar, tüm Kızılay mensuplarının Kızılay Haftası’nı kutladı. Türk Kızılay’ının başlattığı projelere her zaman katkı sağladıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay gönülleriyle birlikte Ziyagökalp Mahallesinde ağaçları toprakla buluşturduklarını söyledi.  Çolakbayrakdar; “Nerede bir afet veya olumsuz bir şart oluşmuş ise orada her daim Kızılay’ı görüyoruz. Gerek depremde gerek afetlerde ihtiyaç duyulduğu anda Kızılay gönülleri, insanların yaralarını hızlıca sarma noktasında gayret ve çaba içerisindeler.” ifadelerini kullandı. Ayrıca Kızılay Şube Başkanı nezdinde bütün Kızılay mensuplarına teşekkür etti.

Gerçekleşen ağaç dikimi etkinliğinde kan bağışının önemine de dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, sağlıklı olan herkese kan bağışı çağrısında bulundu ve  ‘Kan bağışı hayat kurtarır, hepimize bir gün lazım olabilir’ dedi.

Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Şener Şekerci ise “Bütün Türkiye’nin Kızılay Haftasını kutluyorum. Çünkü herkes, dolaylı veya dolaysız Kızılaycıdır. Millet olarak yardım etmeyi ve paylaşmayı çok seviyoruz. Bizlerde köprü görevi görerek, vatandaşlarımızın desteklerini ihtiyacı olanlara ulaştırıyoruz ve ulaştırmaya da devam edeceğiz. Böyle güzel bir etkinlikten dolayı Başkanımız Sayın Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kızılay gönüllüleri de ve doğayı, yeşili sevdiklerini belirterek, ağaç dikme faaliyetlerinden dolayı mutlu olduklarını ve Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler