Kızılay Ailesi Bayramlaştı

Kızılay Kayseri Şubesi tarafından bu yılm 1.'si düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Bayram sevincini şehrimizin dört bir yanında vatandaşlarımızla birlikte yaşayan, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanlığının bayramlaşma programına katıldık. Kızılay Kayseri ailesinin, şube üyelerimizin ve gönüllülerimizin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ederim" dedi.

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli ise, "1.sini gerçekleştirdiğimiz Kızılay Kayseri ailesi bayramlaşma sına katılan degerli milletvekilimiz İsmail Tamer beye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç ‘a, sivil toplum kuruluşları başkanlarına, degerli yönetim kurulu üyelerimize, kadın, gençlik, engelsiz, çocuk, yetim kolları üyelerimize,gönüllülerimize, personelimize ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Çok güzelbir program oldu emeği geçenlere teşekkür ediyorum Allah razı olsun." diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler