Kimsesizlere Devlet El Uzattı

İl Sağlık Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler ve başhekimimizin kararları doğrultusunda, tedavileri hastanemizde tamamlanmış, fakat yanında kimsesi olmayan, pandemi sürecinden dolayı ailesi evinde izole olduğu için dışarıya çıkamayan, hastalarımızın hastanemiz ambulanslarıyla evlerine naklini sağlıyoruz.

Kayseri Şehir Hastanesi yönetimi, hastanede tedavisi tamamlanan hastaların ulaşım ihtiyacını karşılıyor.

Kayseri Şehir Hastanesi Destek Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Yavuz Bekdemir, yaptığı açıklamada, 112 ve evde sağlık hizmetleri kapsamında hastaneye getirilen hastalara pandemi sürecinde evlerine veya kaldıkları yere dönmeleri konusunda yardımcı olduklarını ifade etti.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu dönemlerde hastaneye gelenlerin geri dönüşleri konusunda ailelerinden gerekli yardımı alamayan kişiler için devreye girdiklerini aktaran Bekdemir, şunları kaydetti:

 "112 ve evde sağlık hizmetleri kapsamında hastanemize getirilen hastalarımıza özellikle bu pandemi sürecinde, evlerine veya kaldıkları yerlere dönmeleri konusunda yardımcı oluyoruz. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu dönemlerde, hastanemize gelen hastalar geri dönüşleri konusunda ailelerinden gerekli yardımları alamayınca biz devreye girdik. Bu noktada İl Sağlık Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler ve başhekimimizin kararları doğrultusunda, tedavileri hastanemizde tamamlanmış, fakat yanında kimsesi olmayan, pandemi sürecinden dolayı ailesi evinde izole olduğu için dışarıya çıkamayan, hastalarımızın hastanemiz ambulanslarıyla evlerine naklini sağlıyoruz. Şuanki hastamızın da ailesi covid-19 virüsü nedeniyle evlerinde 14 günlük izolasyon sürelerini tamamlıyorlar. Bundan dolayı da hastalarını almaya gelemediler. O nedenle bizde hastamızı evine götürerek, ailesine kavuşmasına vesile oluyoruz. Bu konuda hastalarımızdan çok olumlu dönüşler alıyoruz. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu noktada desteklerini bizden esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüze ve Başhekimimize teşekkür ederim" dedi.


Hasta Nebibe Kaplan (40) ise; "Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimine, çalışanlarına hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Şuanda tedavi sürecim bitti, bütün ailem evde izolasyon sürecini tamamlamak zorunda olduğu için beni almaya gelemiyorlar. Bu nedenle Kayseri Şehir Hastanesi yönetimi evime gitmemi de sağlıyorlar, sağolsunlar varolsunlar" dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler