Kayseri’ye müjde: Tarımsal sulamada yüzde 50 indirim

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri’ye tarım ve hayvancılıkla ilgili 2 müjde verdi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme

KAYSERİ (1HA) – Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri’ye tarım ve hayvancılıkla ilgili 2 müjde verdi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan Kayseri’de yararlanacak ve tarımsal sulamada yüzde 50 indirim uygulanacak. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri’nin İPARD kapsamına alındığını müjdeledi. Böylece Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan Kayseri’de yararlanacak. Tarımsal sulamada ise yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sanayi deyince akla yalnızca makine gelmez, tarım da akla gelir. Tarımla ilgili sulama konusunda sayın Cumhurbaşkanımız; ‘üretmesi sizden uygun fiyata su vermesi bizden’ diyor ve yüzde 50 indirim müjdesini veriyor” ifadelerini kullandı.

IPARD NEDİR

“IPARD, Avrupa Birliği (AB) tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek olmak amacıyla oluşturulan, Katılım Öncesi Yardım Aracı'nın (Instrument for Pre-Accession Assistance-IPA) Kırsal Kalkınma bileşenidir.”

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler