Kayserispor’dan ‘Irkçılığa’ Tepki

Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Kayserispor’lu futbolcu Joseph Attamah, Paris Saint Germain-Başakşehir maçında 4. Hakem Sebastian Coltescu’nun Pierre Webo’ya yaptığı ırkçılığa tepki gösterdi...

Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Kayserispor’lu futbolcu Joseph Attamah, Paris Saint Germain-Başakşehir maçında 4. Hakem Sebastian Coltescu’nun Pierre Webo’ya yaptığı ırkçılığa tepki gösterdi. Samet Aybaba, “Tarih boyunca ırkçılığın ne olduğunu bilmeyen, devamlı onunla mücadele eden, felsefesini de adalet ve merhamet üzerine kurmuş bir ırkın evladı olduğum için inanılmaz mutluyum” dedi.
Kayserispor, ligin 12. haftasında sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba ve futbolcu Joseph Attamah antrenmanda açıklamalarda bulundu. Aybaba, dün akşam 4. hakemin ırkçı ifadeleri nedeniyle yarıda kalan Paris Saint-Germain - Başakşehir maçında yaşananlara tepki göstererek, "Tarih boyunca ırkçılığın ne olduğunu bilmeyen, devamlı onunla mücadele eden, felsefesini de adalet ve merhamet üzerine kurmuş bir ırkın evladı olduğum için inanılmaz mutluyum. Bunlardan çok uzağız. İnşallah bir daha tekrarlanmaz" diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler