Kayseri’de aynı okul ikinci kez kurşunlandı

Kayseri’de Alsancak Şehit Osman Çelik Orta Okulu gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Okulun penceresi ve duvarları zarar görürken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan okul 2022 yılında da kurşunlanmıştı. İki olayda da yaralananın olmadığı bildirildi.

KAYSERİ (1HA) -  Kayseri’de Alsancak Şehit Osman Çelik Orta Okulu gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunlandı. Okulun penceresi ve duvarları zarar görürken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan okul 2022 yılında da kurşunlanmıştı. İki olayda da yaralananın olmadığı bildirildi. 
 
Olay, Kayseri’nin Kocasinan İlçesine bağlı Fevzioğlu Mahallesi’nde bulunan Alsancak Şehit Osman Çelik Orta Okulu’nda meydana geldi. Okul dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. Sabah saatlerinde okula gelen öğretmenler pencerede kurşun izini görüp polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler kurşunların hem okul penceresine hem de okul duvarına zarar verdiğini tespit ederken ekipler olaya karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olay anında okulda kimsenin olmaması ise facianın önüne geçti. 
 
Öte yandan Alsancak Şehit Osman Çelik Orta Okulu 2022 Eylül ayında da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlanarak zarar görmüştü. 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler