Kayseri Şehir Hastanesinde EMAR Randevu Kaç gün?

Pandemi sürecinde Kayseri Şehir Hastanesi gece gündüz demeden halkımıza verdiği sağlık hizmetlerine, yeni normal süreçte de devam etmektedir.

Pandemi sürecinde Kayseri Şehir Hastanesi gece gündüz demeden halkımıza verdiği sağlık hizmetlerine, yeni normal süreçte de devam etmektedir. Edinilen bilgiye göre verilen EMAR hizmetlerinde, hastaneye başvuran hastaların çekimleri çoğunlukla aynı gün içerisinde gerçekleştirilmektedir. 24 saat EMAR çekim yapılma imkanı olan hastanede, akşam yada gece gelmek istemeyen hastalara ertesi güne randevu verilmektedir. Bu durumda vatandaşlarımızın bir kısmının gece çekimlerine sıcak bakmamasından kaynaklı, ertesi gün yaptıkları çekimlerde olmaktadır.  Şehir Hastanesi'nde iki gün içerisinde çekim yapıp en geç 3 gün içerisinde sonuç verebilecek bir sistemle hastalara hizmet verilmektedir.

Kaynak: https://www.gastepress.com/kayseri-sehir-hastanesinde-buyuk-hizmet/84046/

Diğer Haberler

5 Yorum

Keziban yaliniz

Keziban yaliniz

09 Ağustos 2021
Merhaba ben TNF Hastasıyım 2/8/2021 tarihinde mr çekindim bir hafta oldu hala sonuç alamadım iğnelerimi bıraktırdılar sonuc belli olana kadar agridan kivraniyorum hastaneyi ariyorum enabiza düşer diyorlar her gün bakıyorum 3 gün diyorsunuz öyle bir şey yok sonuç geldiginde daha cerrah iç hastalıklarını görmem lazım onay için sonrada romatoloji doktoru iğnemi yazabilsin bir ay gecer benim cektigimi kimse görmüyor çok sınırlı ve üzgünüm

Dilek Yılmaz

Dilek Yılmaz

08 Aralık 2021
Merhaba ben emar yaptıralı bugün tam 1 ay oldu hala sonuç yok. Her gün acil de serum taktırmaktan damarlarım patlıyor. Çekim için ise 15 gün sonraya bulmuştum sabah erken saatte başka ilden geldiğimi izah ettiğim halde. Bugün görüştüm hastaneyle 2 ay içerisin de çıkıyor. Telefonunuza mesaj gelir diyorlar. O zaman bu hasta ne yapacak illa canından mı olması gerekiyor.

İrem nur Çavuş

İrem nur Çavuş

08 Şubat 2022
Merhaba emar Celileli 1ay oldu hala sonuçlar çıkmadı hizmetlerinden memnun degiliz

30000

30000

30 Mart 2022
Emar sonucu hasta öldükten sonra çıkıyor.

Ahmet

Ahmet

07 Mayıs 2022
bir rapor bu kadarmı zor neden sonuç aylarca sürüyor amacınız özele yönlendirmek

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler