Kayseri Sağlık Turizmini Önemsiyor

Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi ve Tüp Bebek Merkezi Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen 'Azerbaijan Healthcare & Services Expo 2021' fuarına Kayseri’den katılım gerçekleştirdi

Sağlık turizmi alanındaki başarıları ile bir çok farklı ülkeden hastaya tedavi imkanı sağlayan Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi   Azerbaycan'da düzenlenen  sağlık turizmi fuarına katılarak, katılımcılara bünyesinde yapılan hizmetler  ile ilgili bilgiler aktardı.

 

Azerbaycanlıların yoğun ilgi gösterdiği   fuarda Hüma Hastanesi Direktörü Av. Feride Hande Gemici ‘’Azerbaycanda sağlık hizmeti ihtiyacı duyan  hastalara Türkiye’de daha gelişen şartlarda ve kaliteli sağlık hizmeti ile tedavi imkanı sağlamak için buradayız.’’ dedi.

Kayseri'nin başta Erciyes ve Kapadokya  olmak üzere turizm merkezlerine yakınlığının yanı sıra büyük ve önemli bir ticaret merkezi olduğunu vurgulayan Feride Hande Gemici Azerbaycan  ve vatandaşlarının Türkiye için çok kıymetli olduğunu dünyanın bir çok yerinden hastaya ev sahipliği yaparak sağlık hizmeti verdiklerini ,kardeş ülke Azerbaycan  halkına da hizmet etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Farklı bir çok ülkeden  gelen ziyaretçileri ile yoğun ilgi gören  fuarda katılımcılar sağlık sektöründeki en son teknolojik yenilikler ve tedavi yöntemleri  konusunda bilgilendirildi.

 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler