Kayseri protokolü bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra ilk kez Kayseri’ye gelen TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir araya gelerek Kayseri’de bir dizi ziyarette bulundu.

Kayseri protokolü bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
 
KAYSERİ (1HA)- 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra ilk kez Kayseri’ye gelen TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile bir araya gelerek Kayseri’de bir dizi ziyarette bulundu. 
 
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Milletvekili Ayşe Böhürler, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Ağırnas Kadın Kooperatifleri'ni ziyaret ederek, Aspir Yağı Üretimi ile ilgili incelemelerde bulundu. Ağırnas’ta vatandaşlar ile bir araya gelen heyet ardından Mimar Sinan Evi’ni ziyaret etti. Protokolün ziyareti ise Hamlet Tiyatro Oyunu’nda bir araya gelinmesiyle son bulacak.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler