Kayseri Mescidi Aksa İçin Ayakta

Beytülmakdis eğitim ve yardımlaşma derneği Kayseri gönüllü kültür teşekkülleri ve Hukukçular derneği ile ortaklaşa yapılacak olan basın açıklaması cuma sabahı Camii kebir de sabah namazı ardından dua ile gerçekleştirecek

 
Kudüs muhafızı şeyh Raid Salah 'ın tutuklanmasının ardından Kudüs müftüsü ve mescidi Aksa imamı şeyh İkrime Sabri'nin tutuklanması infiale yol açtı .
3 kutsal mabedimizden  bir tanesi olan Mescid-i Aksa'nın hukuksuz olarak yüzlerce kez siyonist işgalciler tarafından işgal edilmesi ve her keresinde tutuklanmaları na rağmen Müslümanların tepki göstermesi sonucunda israil geri adım atmak zorunda kaldı. 
Son olarak mescid-i aksa'nın rahmet kapısı civarında 1000 metrekare bir alanı kalıcı olarak işgal etmek isteyen siyonist İsrail'e karşı Müslümanları direnişe davet eden Aksa imamı İkrime Sabriyi tutuklayarak 1 yıl süreyle mescid-i aksa'ya girişini yasakladı.
Zaten çok büyük bir baskı altında bulunan Kudüs müslümanlar bu tutuklamanın ardından gösterilerini artırdılar ayrıca bu cuma Umut Cuması adı altında büyük bir gösteri planladılar mescidi Aksa imamı ikrime Sabri'nin hürriyetine kavuşması için bizde bu protestolara basın açıklaması ile katkı sağlayacağız.
Beytülmakdis eğitim ve yardımlaşma derneği Kayseri gönüllü kültür teşekkülleri ve Hukukçular derneği ile ortaklaşa yapılacak olan basın açıklaması cuma sabahı Camii kebir de sabah namazı ardından dua ile gerçekleştirecek basın açıklamasını hukukçular derneği Kayseri temsilcisi avukat Durdu Mehmet Yalçın yapacaktır. Başta Kudüs sevdalısı olan gençler olmak üzere tüm Kayseri halkımızı mescid-i aksa'nin ve ikrime Sabri'nin hürriyeti için basın açıklamasına davet ediyoruz .

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler