Kayseri'de Özel hastanelerden Ferahlatan Katkı "Ücret Alınmayacak"

Özel Hastanelerden  Ferahlatan Katkı
 
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli Kayseri’deki özel hastane temsilcileri ile telekonferans yöntemi ile toplantı yaptı. 
 
Özel Melikgazi, Özel Medikal Palace, Özel  Erciyes,  Kızılay, Özel Tekden, Özel  System Hospital , Özel Acıbadem, Özel Memorial ve Özel Dünyam hastaneleri yetkilileri ile yapılan toplantıda, pandemi süresince özel hastanelerin acil servislerine, 112  ambulansları ile taşınan vatandaşlardan ücret alınmaması teklifi sunuldu. 
 
Sağlık Müdürü Benli’nin teklifini kabul eden Özel Melikgazi, Özel Medikal Palace, Özel  Erciyes, Kızılay, Özel  System Hospital ve Özel Tekden  hastaneleri, pandemi süresince hastanelerinin acil servislerine 112 ambulansları ile taşınan vatandaşlardan ücret almayacaklarını beyan etti. Özel Memorial hastanesi ise kardiyoloji, kalp damar cerrahisi ve onkolojik cerrahi branşlarında fark almayacaklarını ifade etti. 
 
Toplantıda Kayseri deki pandemi sürecinin genel değerlendirmesi yapıldı. Pandemi hastanesi de olan özel hastanelerin marketlerden daha temiz olduğu hergün dezenfekte yapıldığı ve virüse karşı hem çalışanlar hem yöneticilerin önlem aldıkları vurgulandı. Ayrıca hastanelerin yöneticileri  çalışmaları hakkında  bilgilendirme yaptılar. Sağlık Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalardan Aktif surveyans uygulaması ve etkili filyasyonun Kayseride başarılı bir şekilde uygulandığının belirtildiği toplantı, mücadelede  kamu-özel-tıp fakülteleriyle  tüm kurumların birlikteliğinin vurgulanması ile sona erdi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler