Kayseri'de Bu Mekan Gençlerin Gözdesi! Nasıl mı?

Eğitim Koordinatörü Ahmet Avanlıer Kayseri Erkam Gençlik Merkezi’nin yenilenen yüzü ve yeni konsepti ile gençlerin gözdesi olmaya devam ettiğini söyledi.
Eğitim Koordinatörü Ahmet Avanlıer, “Kayseri Erkam Gençlik Merkezi’nde tecrübeli lider kadrosu ile izcilik eğitimleri, kim olduğunun farkında bir gençlik için Kur'an-ı Kerim ve Değerler Eğitimi, geleceği yakalayan, çağı ile yarışan bir gençlik için Robotik Kodlama atölyesi ve Roboteam takımı, becerilerini keşfeden gençlerimiz ile El Becerileri Atölyesi, eğlenceli vakit geçirmek isteyen gençler için Akıl oyunları ve Oyun Atölyesi gibi etkinlikler düzenlenecek” dedi.
 
Avanlıer, “Erkam Gençlik Merkezi içerisinde oluşturulan GENÇ MEKAN'da çayınızı ve kahvenizi yudumlarken kitabınızı okuyabileceğiniz, arkadaşlarınız ile hoş sohbetler ve münazaralar yapabileceğiniz modern mekanlar olacak. Bütün bunlara ilaveten;  GENÇ MEKAN'da gençliğe rol model olacak büyüklerle ile gençlerin buluştuğu söyleşi günleri siz değerli gençlerimizin istifadesine sunuyoruz” diyerek şu bilgileri verdi:
“Her çarşamba 18.30 -19.30 arası Fevzi Konaç ağabeyimiz ile "Tarih ve Şuur" söyleşileri .
 
Her Cumartesi 18.00 -19.00 arası Yakup AKTAŞ Hocamız ile "Gençlerle Başbaşa" söyleşileri. Ve planlayacağımız diğer sürpriz etkinlikler...  Erkam Gençlik Merkezi ailesi olarak biliyoruz ki mekanı kıymetli kılan içindeki kıymetleri yani siz sevgili gençlersiniz...
 Hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 21.00'a kadar açık olan Gençlik Merkezimize 
 "Harekete ve Muhabete"  katılmaya hepinizi bekliyoruz”

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler