Kayseri Açıkhava Reklamcılar Derneği Tanıtım Toplantılarını Sürdürüyor

Başkan Ali YUNUSOĞLU "Katılımcılarımız, dijital baskımakinelerinin sağladığı inanılmaz yetenekleri ve kreatifpotansiyelini yakından gözlemleme fırsatı buldu." dedi.

KAYRED Kayseri Açıkhava Reklamcılar Derneği, reklamcılık sektöründe büyük bir heyecanla beklenen Roland UV ve solvent dijital baskı makinelerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Etkinlik, Promakim Makine'nin destekleriyle Kayseri'de düzenlendi ve sektördeki önde gelen isimleri bir araya geldi.

Roland dijital baskı makineleri, reklamcılık sektöründe yeni bir dönemi başlatmak için etkileyici bir şekilde tanıtıldı. Etkinlik, Japonya'dan gelen Roland temsilcisi eşliğinde gerçekleştirilen sunumlar, ürün sergisi ve demo gösterileriyle katılımcılara teknolojinin sınırlarını zorlama ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı verdi.

KAYREDKayseri Açıkhava Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu BaşkanıAli YUNUSOĞLU, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yapılan etkinliğe Nevşehir, Aksaray, Konya ve Adana illerinden sektörün önde gelen temsilcileri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz gala yemeğimize rağbet oldukça fazla idi. Dijital baskı makinelerinin tanıtımı etkinliği sektörümüz için bir kilometre taşıdır. Katılımcılarımız, dijital baskımakinelerinin sağladığı inanılmaz yetenekleri ve kreatifpotansiyelini yakından gözlemleme fırsatı buldu. Bu etkinlik, sektördeki işbirliklerini güçlendirmek ve yeniliklere odaklanmak adına önemli bir platform sağladı" dedi.

Etkinliğin başarısında emeği geçen Promakim Makine'ye ve programa Japonyadan gelerek ileri teknolojik bilgileri aktaran Roland temsilcisineteşekkürlerini ileten BaşkanYunusoğlu, aynı zamanda etkinliğe katılan tüm profesyonellere de minnettarlığını dile getirdi. Etkinlik, sektördeki yenilikleri takip etme ve işbirliklerini güçlendirme konusunda önemli bir adım olmuştur.

KAYREDKayseri Açıkhava Reklamcılar Derneği'ninhedefi, reklamcıların sektördeki liderliğini pekiştirmesine ve reklamcılık sektöründe yeni ufuklara ulaşmasına katkı sağlamaktadır.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler