Karneyi Getir, Hediye Kitabını Götür.

Kayseri'de faaliyet gösteren Vizyon Kitabevi...

KAYSERİ, (BGC) - Kayseri'de faaliyet gösteren Vizyon Kitabevi, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte karnesini getiren öğrencilere hikaye kitabı hediye ediyor. 
 
21-28 Ocak tarihleri arasında "Karneyi Getir, Kitabı Götür" sloganıyla yapılan kampanyada, karnesini getiren ilkokul ve ortaokul öğrencileri, Türk ve dünya klasiklerinin oluşturduğu çeşit çeşit hikaye kitabını kazanma şansı yakalıyor. Kitabevi, kitap kampanyası ile öğrencilerin okuma alışkanlığının pekişmesini amaçlarken, çocuğunu okuturken maddi sıkıntılarla karşılaşan velilere de destek oluyor.
 
Kampanya hakkında konuşan mağaza işletmecisi Özgür Taş, "Geçen yıl pandemiden dolayı bu kampanyayı yapamamıştık. Anasınıfına giden miniklerimize boyama kitabı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize hikaye kitapları hediye ediyoruz. Bu kampanyayı ekonomik zorluklarla karşılaşan velilerimiz için başlattık. Öğrencilerimiz karnesini getiriyor, kitabı götürüyor, sömestr boyunca kitap okuyor" diyerek bilgilendirmede bulundu.
 
Çocuğunu hediyesini almak üzere mağazaya getiren müşterilerden Yılmaz Yalınkılıç ise kampanyadan memnun kaldığını belirterek, "Gençlerimizin video oyunlarıyla uğraşmak yerine kitaplarla kendini geliştirmesini temenni ediyoruz. Etkinliklerinden dolayı Vizyon Kitabevi'ne teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler