Kargo çalışanları sendika üyeliği gerekçesiyle işten çıkarıldı

Kayseri’de iddiaya göre bir kargo şirketi çalışanlarının sendika üyesi olduğu gerekçesiyle iş sözleşmeleri feshedildi. Kargo Şirketi Müdürü Selahattin Özer, “28 Aralık tarihi itibariyle personeller sendikalı olduğu için 9 personelimizin ve bizlerin iş haklarını feshettiler. Son dönemlerde çok büyük mobbingler yapıldı, çok uzun saatler çalıştık” dedi.

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de iddiaya göre bir kargo şirketi çalışanlarının sendika üyesi olduğu gerekçesiyle iş sözleşmeleri feshedildi. Kargo Şirketi Müdürü Selahattin Özer, “28 Aralık tarihi itibariyle personeller sendikalı olduğu için 9 personelimizin ve bizlerin iş haklarını feshettiler. Son dönemlerde çok büyük mobbingler yapıldı, çok uzun saatler çalıştık” dedi.

 

Kayseri’de iddiaya göre özel bir kargo şirketinde sendika üyesi olduğu gerekçesiyle personellerin iş sözleşmesi feshedildi. Kargo Şirketi Müdürü Selahattin Özer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “28 Aralık tarihi itibariyle personeller sendikalı olduğu için 9 personelimizin ve bizlerin iş haklarını feshettiler. Son dönemlerde çok büyük mobbingler yapıldı, çok uzun saatler çalıştık. Son dönemlerde de çıkmamız için çok büyük baskı uygulanıyordu. İşe dönüş haklarımızın uygulanmasını, işten çıkarılan arkadaşlarımızın geçmişteki haklarının teslim edilmesini talep ediyoruz. Ayrıca Kayseri içerisinde olan 4-5 şubemizin personelleri de sendika üyeliğinden dolayı iş sözleşmeleri feshedildi, diğer şubedeki arkadaşlarımızın da işe dönüş haklarının verilmesini istiyoruz” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler