Kamu kurumlarına binlerce personel alınacak

Kamu kurum ve kuruluşları, aralarında ...

https://www.haber7.com sitesinde yayımlanan haberde; binlerce kamu personel alımı detaylarına yer verildi. 

Kamu kurum ve kuruluşları, aralarında vergi müfettiş yardımcısı, uzay teknolojileri uzman yardımcısı, çalışma uzman yardımcısı, çarşı ve mahalle bekçisi ile şoförün de olduğu kadrolar için personel alım ilanı yayımladı.

Yaklaşık 3 milyonu memur, 590 bini sözleşmeli personel, 1 milyon 231 bini işçi ve 180 bini diğer statülerde (yargı mensubu-öğretim elemanı-kamu bankaları) olmak üzere toplam 5 milyon civarında personel istihdam eden kamu, iş kapısı olmaya devam ediyor.

 Bu kapsamda, Milli Eğitim Bakanlığı, 50 milli eğitim uzman yardımcısı alımı için ilana çıktı. Şartları taşıyan adayların başvuruları, 6-10 Şubat 2023 arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu üzerinden elektronik ortamda alınacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı 350 vergi müfettiş yardımcısı alacak. Adaylar giriş sınavına, 6-17 Şubat 2023 arasında Hazine ve Maliye Bakanlığının (https://www.hmb.gov.tr) internet sitesindeki sınav başvuru formunu doldurarak başvurabilecek

İçişleri Bakanlığı çarşı ve mahalle bekçisi alacak

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler