İşte AK Parti'nin Üye Sayısı

Partisinin Adana Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözlerine “Adana'nın evladı merhum Murat Göğebakan'a hep birlikte birer Fatih'a okuyalım” çağrısı ile başladı.

Partisinin Adana Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözlerine “Adana'nın evladı merhum Murat Göğebakan'a hep birlikte birer Fatih'a okuyalım” çağrısı ile başladı.

“50 milyar liralık yatırım”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Adana'ya yapılan yatırımları hatırlatarak, “Bugün bir kez daha Allah'ına kurban Adana diyorum. Şüheda yurdu Adana'da, vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için toprağa düşen aslanları minnetle yad ediyorum. Yaklaşık 2 buçuk sene sonra tekrar Adana'da bulunmaktan, siz Adanalı kardeşlerimle hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum. Bugün Adana bir başka güzel. Bugün yine kabına sığmayan bir Adana var. Sevginiz, ahde vefanız, hayır dualarınız için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Siz nasıl bizi yalnız bırakmıyorsanız, bizde Adana'mızın huzuru için çalışıyoruz. Adana gelişsin, Adana büyüsün diye mücadele veriyoruz. Bu amaçla son 19 yılda Adana'ya toplam 50 milyar liralık yatırım yaptık. Yani eski parayla 50 trilyon. Sağlıktan, eğitime, ulaştırmadan, tarıma her alanda Adana'mızın yanında olduk” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘boş yatırım' diye nitelendirdiği şehir hastanelerinin salgın döneminde vatandaşlara sağlık kapısı olduğunu söyleyen Erdoğan, “Adana Şehir Hastanemizde gerçekten çok önemli bir rol üstlendi. Adana Şehir Hastanemizde hizmete girdiği günden bu yana 9,5 milyon ayaktan muayene kabulü gerçekleşti. Bay Kemal, şehir hastanesi budur. Yalanla, dolanla olmaz. Gelirsin İstanbul'a Çam Sakura'yı görürsün, İstanbul Havalimanı'ndakini görürsün. Anadolu yakasındakini görürsün. Bunları 45 günde inşa ettik. Bunların 18'er ameliyathanesi var. Sen bizimle aşık atabilir misin? Aynı dönemde 350 bin hastamız yatarak hizmet alırken Adana'da şehir hastanemizde 27 bin 500 adet önemli ameliyat hizmeti verildi. Hizmet etmek önce nasip, sonra gönül işidir. Onlar yalan söyler, biz yaparız. Milletini sevmeyenin hizmette de gözü olmaz. Kendi insanının derdini dert edinmeyenin projeyle, eserle, yatırımla işi olmaz. SSK'yı batıran bu değil mi, hastaneleri batıran bu değil mi CHP, takoz siyasetinin ete kemiğe bürünmüş halidir. Ülkemize yapabileceği hiçbir katkı yoktur. Allah, milletimizi CHP zihniyetinin eline düşürmesin. Karşımızdaki bu tablo 2023 ve 2053'e giden bu süreçte yükümüzü ağırlaştırmaktadır. 2023 ve 2053 vizyonlarını biz hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Ayrıca Erdoğan, AK Parti'nin toplam 11,5 milyon üye sayısına yaklaşarak tarihin en yüksek rakamına ulaştığını da söyledi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler