İsrail askerleri 'yardım ediyoruz' pozu verdikleri yaşlı adamı katletti!

İsrail ordusu hesaplarından propaganda amaçlı "Askerlerimiz savaşçı olmadan önce insandır. Gazze'nin kalbinde yardıma muhtaç yaşlı bir Filistinliye yardım ediyoruz" notuyla fotoğrafını paylaştığı Filistinliyi sırtından vurarak infaz etti.

Sivilleri hedef alan saldırılarıyla dünyanın gözü önünde soykırım gerçekleştiren İsrail, Gazze Şeridi'ne ölüm yağdırıyor. İşgalciler ayrıca Batı Şeria ve Kudüs'te de çağdışı zulümlere başvuruyor. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana "soykırım" derecesine varan saldırılarında ise ölü sayısı her geçen dakika artıyor.

İSRAİL'DEN ALDATMA SAVAŞI

Diğer yandan işgalci İsrail, 7 Ekim'den bu yana dünya kamuoyuna yönelik yoğun bir şekilde aldatma savaşı da yürütüyor. Son olarak İsrail askerleri önce 79 yaşındaki Beşir Hacı'ya yardım ediyormuş gibi fotoğraf çekerek propaganda yaptı.

ÖNCE ALGI SONRA KATLİAM

Beşir Hacı isimli Filistinlinin fotoğraflarını paylaşarak, "Askerlerimiz savaşçı olmadan önce insandır. Gazze'nin kalbinde yardıma muhtaç yaşlı bir Filistinliye yardım ediyoruz" ifadeleri ile yalana başvuruldu.

FOTOĞRAFINI ÇEKİP ÖLDÜRDÜLER

Katil İsrail 'Yaşlıların güvenini sağlıyoruz' algısıyla fotoğrafları dünyaya servis ettikten sonra Filistinli Beşir Hacı'yı Gazze'nin güneyine ulaşmaya çalışırken katletti.

SIRTINDAN VURDULAR

Filistinli yaşlı adamın yakınları sosyal medya üzerinden İsrail'in skandalını paylaştı. Hacı'nın bir tanıdığı, "Zalimler ordusu, "Güvenli Koridor" olarak adlandırılan infaz koridorunda ihanete uğrayıp şehit oldu." ifadelerini kullandı.

Söz konusu fotoğraflarda yaşlı adamın sırtından vurulduğu görüldü.

Kaynak haber7.com

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler