İlk Kez AK Partili Bir Vekil Dilipak'a Destek Çıktı! Hakaret Etmedi Kur'an'ın Tabirini...

İstanbul Sözleşmesi'ne karşı koyduğu tavırla tüm dikkatleri üzerine çeken Abdurrahman Dilipak hakkında AK Parti Kadın Kolları'nın açtığı suç duyurularına karşın AK Parti Amasya Milletvekili Said Yüce, Dilipak'a destek veren bir açıklamada bulundu.
 
'AKP'nin papatyaları' yazısının ardından hedefe oturtulan Abdurrahman Dilipak'a ilk kez bir AK Partili vekil destek verdi.
 
DİLİPAK KARARLILIĞINI ORTAYA KOYDU
 
Feminist örgütlerin ve AK Parti Kadın Kolları'nın hedefine giren Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunulmuştu. Dilipak, bu suç duyurularının ardından geri adım atmayacağını vurgulayarak, ''Yeter ki İstanbul Sözleşmesi kalksın bana ne olduğunun önemi yok'' vurgusunda bulunarak kararlılığını ortaya koymuştu.
 
HAKARET ETMEDİ, KUR'AN'IN TABİRİNİ SÖYLEDİ
  1.  
AK Partili vekiller arasında sessizliğini bozan ve Dilipak'a destek çıkan ilk açıklamayı AK Parti Amasya Milletvekili Said Yüce sosyal medya hesabından yaptı. Yüce, ''Dilipak kimseye hakaret etmedi. LGBT+’yi savunanlar ve İstanbul Sözleşmesi arkasına özgürlük maskesiyle sığınanlara Kur’anın tabirini söyledi. Bediüzzaman Hazretlerinin talebesi Mehmet Fırıncı: “Abdurrahman Dilipak Bey’e Kur’an ve İslamiyet namına sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler