İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yeşilhisar’da değerlendirme toplantısı

KAYSERİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün aylık eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı 16 ilçenin Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ile Yeşilhisar’da gerçekleştirildi.

Metin DEĞİRMENCİ/ YEŞİLHİSAR (Kayseri), (DHA)- KAYSERİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün aylık eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı 16 ilçenin Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ile Yeşilhisar’da gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentteki 16 ilçenin Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ile Yeşilhisar ilçesinde aylık eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Yeşilhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ ile diğer 15 ilçenin milli eğitim müdürleri katıldı. Toplantının ardından protokol üyeleri ilçe kaymakamlığı, belediye ve ilçe milli eğitim müdürlüğünü ziyaret etti. Ardından da, 15 Temmuz şehidi Kübra Doğanay’ın ailesini ziyaret ederek, kabri başında dua etti. Program, bölgenin tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü Soğanlı ve Karaağaç Platosu’na yapılan ziyaretle devam etti. Program, Şehit Kübra Doğanay Fen Lisesinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin öneminin anlatıldığı sunum ile sona erdi. (DHA)

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler