İç Anadolu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kadın Kollarının İç Anadolu İstişare ve değerlendirme Toplantısı'na katıldı

Büyükkılıç, AK Partili Kadınlarla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kadın Kollarının İç Anadolu İstişare ve değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

BÜyükkılıç toplantı ile ilgili olarak, "AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Emine Timuçin Hanımefendi’nin davetleriyle İç Anadolu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılarak, yaptığımız çalışmalarda her daim yanımızda ve destekçimiz olan AK Parti Kadın Kollarımızla bir araya geldik. Rabbim, ülkemiz ve şehrimiz için çalışan herkesin yardımcısı olsun" ifadesinde bulundu.

AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ise, "İç Anadolu Bölge Koordinatörümüz, İl Bölge Koordinatörümüz, MKYK Üyelerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Talas Belediye Başkanımızın katılımlarıyla İç Anadolu Bölge İl Kadın Kolları Başkanları Toplantımıza kadim şehrimiz ev sahipliği yapıyor." dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler