BİR ANDA PARLADI...
KAYSERİ'DE İKİ KATLI BİNADAN YÜKSELEN ALEVLER MAHALLEYİ SOKAĞA DÖKTÜ
Kayseri Kocasinan'da 2 katlı binanın birinci katında çıkan yangın paniğe yol açtı. İtfaiyenin yarım saatlik müdahalesiyle söndürülen dairedeki yangınla ilgili polis inceleme başlattı.

Kayserianahaber - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde iki katlı bir binada çıkan yangın, çevrede kısa süreli paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü parlayan alevler tüm daireyi sararken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi olası bir faciayı önledi.
Daireyi Alevler Kapladı
Olay, saat 15.15 sıralarında Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi'nde bulunan 2 katlı bir yapının 1'inci katında meydana geldi. Daire içerisinde aniden yükselen duman ve alevleri gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Yarım Saatte Kontrol Altına Alındı
Adrese kısa sürede ulaşan itfaiye erleri alevlere hızla müdahale etti. Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren yoğun çalışması neticesinde yangın tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Dairede maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla tahkikat başlattı.
