İSMAİL ÖZDEMİR'DEN DİKKAT ÇEKEN FETÖ ÇIKIŞI: KAYSERİ'DE MÜCADELE NEDEN YETERSİZ KALDI?
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, FETÖ'nün Kayseri'yi önemli hedef merkezlerinden biri olarak gördüğünü belirterek, kentte örgütle mücadelede istenilen seviyeye ulaşılamadığını söyledi. Özdemir, yakın dönemde Türkiye gündemini etkileyecek önemli hukuki süreçlerin başlayacağını ifade etti.

Kayserianahaber- MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, FETÖ'nün Kayseri'yi önemli hedef merkezlerinden biri olarak gördüğünü belirterek, kentte örgütle mücadelede istenilen seviyeye ulaşılamadığını söyledi. Özdemir, yakın dönemde Türkiye gündemini etkileyecek önemli hukuki süreçlerin başlayacağını ifade etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından Gazeteci Kürşat Açıkgöz'e özel açıklamalarda bulundu. Özdemir, FETÖ ile mücadelenin Kayseri'de arzu edilen seviyeye ulaşmadığını savunarak, önümüzdeki süreçte kamuoyunun yakından takip edeceği önemli hukuki gelişmelerin yaşanacağını söyledi.
"KAYSERİ FETÖ'NÜN ÖNEMLİ HEDEF MERKEZLERİNDEN BİRİ"
Kayseri'nin FETÖ açısından uzun yıllardır stratejik öneme sahip olduğunu ifade eden Özdemir, "FETÖ için Kayseri önemli bir merkez ve hedef sahalarının başında geliyor. Ne yazık ki bu karanlık yapıyla mücadele anlamında Kayseri'de başarılı sonuçlar alındığını söyleyebilmek mümkün değil. Hâlâ çok sayıda kuruma sızmış ve kendisini unutturduğunu zanneden çevreler var. Yaşanan bazı hukuki soruşturmalar da bu durumu işaret ediyor." dedi.
"YAKIN İLİŞKİ AĞLARI MÜCADELEYE ZARAR VERDİ"
Özdemir, örgütle mücadele sürecinde bazı ilişki ağlarının ve kişisel yaklaşımların olumsuz etki oluşturduğunu belirterek, "Bazı yakın ilişki ağları şehrimizin FETÖ ile birlikte uzantıları ve iltisaklılarından arındırılması çabalarına zarar verdi. 'Senden-benden' anlayışının sürdürülmesi ve nefsi yaklaşımlar da bu mücadeleyi olumsuz etkileyen gelişmelerin başında geldi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler bu girişimlerin her zaman karşısında olduk." ifadelerini kullandı.
"REFERANSLAR TÜRKİYE'YE ZARAR VERİYOR"
Bazı sivil toplum kuruluşları ile yargı camiasına sızdığı öne sürülen ve haklarında FETÖ iltisakı nedeniyle işlem yapıldığını belirttiği kişilere çeşitli çevreler tarafından referans verilmesini eleştiren Özdemir, bunun hem Kayseri'ye hem de Türkiye'ye zarar verdiğini dile getirdi.
"TÜRKİYE GÜNDEMİNİ ETKİLEYECEK SÜREÇLER BAŞLIYOR"
Yakın zamanda önemli hukuki süreçlerin başlayacağını söyleyen Özdemir, "Yakında Türkiye gündemini ilgilendirecek bazı önemli yasal süreçler işleme alınacaktır. FETÖ'nün üzerinin kapatıldığını düşündüğü tüm eylemleri karşısında devletimizin hukuki refleksini canlı tuttuğunu göstereceği bu gelişmelerle bugün itibar edilen çok sayıdaki ismin aslında ve gerçekte vatana nasıl ihanet ettiği görülecektir." dedi.
Özdemir, açıklamasının sonunda, hakikatlerin ortaya çıkmasıyla birlikte şahsi çıkar ve ihtiraslarla hareket edenlerin de yanlışlarının görüleceğini ifade etti.
