KIŞ GELDİ!
ERCİYESİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI: BEYAZ GELİNLİĞİNİ GİYDİ!
Erciyes Dağı'nda etkili olan kar yağışı zirveyi ve etekleri beyaza bürüdü; ortaya çıkan kartpostallık manzaralar kış sezonunun erken açılacağı beklentisini güçlendirdi.

Kayserianahaber - Kış turizminin Türkiye’deki parlayan yıldızı Erciyes Dağı, son yağış dalgasıyla birlikte kış mevsimini erken karşıladı. 3 bin 917 metre yüksekliğindeki dev zirveden eteklere kadar inen kar yağışı, bölge genelinde görsel bir şölen oluşturdu.
2 Bin 200 Metrede Kartpostallık Manzara
Yağışın ardından zirve tamamen karla kaplanırken, kayak merkezinin ana istasyonlarının yer aldığı 2 bin 200 metre kotunda da ince bir kar örtüsü meydana geldi. Dron kameralarına yansıyan beyaz örtü eşsiz doğa manzaraları sunarken, kayakseverler ve turizmciler arasında kış sezonunun bu yıl erken başlayabileceği yönündeki heyecanı artırdı.
