Faruk HASETÇİ Ak Partiden neden aday adayı oldu ?

13 yaşından bugüne bu davanın içerisinde her zaman bir nefer olarak...

Faruk HASETÇİ Ak Partiden neden aday adayı oldu ?

13 yaşından bugüne bu davanın içerisinde her zaman bir nefer olarak bulundum. Akıncılar derneğinden yetişmem olmam hasebiyle ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne Dünya Siyonistlerin ve içerideki iş birlikçilerinin saldırılarına karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik durmayı kendime vazife saydım.

 Bir tarafta depremle mücadele bir tarafta selle mücadele bir tarafta Ermeniler bir tarafta Yunanistan bir tarafta Siyonistler ve bir tarafta iş birlikçiler türlü hilelerle gençlerimizi ve milletimizi çıkmaz sokaklara götürmek isterken akıncı ruhumla bir kenarda duramazdım.Bu yüzden aday adayı oldum tüm aday adayı arkadaşlarımın aynı ruh ve heyecanla çalışacaklarına inanıyorum.

Ömrüm boyunca hep gençlerle ilgilendim. 1963 Kayseri doğumluyum. İmam-hatip lisesi mezunuyum. 12 Eylül darbesinde tutuklanarak Mamak Askeri Cezaevinde büyük akıncılar davasında yargılandım. 1 yıl tutuklu kaldım sonrasında boks milli takımına girmeyi başardım. Ticaretle uğraşıyorum. Defalarca milli formayı giydim ve  milli takım antrenörü olarak ve Türkiye boks federasyonu As başkanı olarak Dünyanın bir çok ülkesinde dünya ve Avrupa şampiyonu olarak istiklal marşını dinlettim.

 1989 da antrenör olduktan sonra günümüze kadar 6000 sporcuyu sportif faaliyette buluşturdum ve bu sporcularımdan 5000 tanesine üniversite okumalarına maddi ve manevi destek ile vesile oldum.

Fetö ile mücadele ettim Kayseri de her hali ile aktif dinlenen 3 kişiden birisiyim. Sayın Cumhurbaşkanımızla bizi dinleyen fetöcülerin yargılanmasında müdahil davacı olarak bulundum.

 Müsiad Kayseri şubesi kurucu üyelerindenim. İlim yayma vakfı spor antrenörüyüm. Kayseri imam-hatip mezunları derneğinin spor antrenörüyüm. Gönüllü kültür teşekkülleri spor platformu başkanıyım. Kayseri akıncılar platformu yöneticisiyim. Evli 3 çocuk babasıyım. İngilizce ve Arapça bilmekteyim.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler