Erkam Eğitim Yaz Okulu'nda Kapanış Coşkusu

Erkam Eğitim Yaz Okulu'nda Kapanış Coşkusu

Erkam Eğitim Yaz Okulu'nun 2 idareci, 30 öğretmen ve 20 destek ekibi ile hizmet verdiği yaz okuluna 360 öğrenci katıldı. 5 hafta boyunca süren yaz okulu velilerin de katıldığı program ile kapanışını yaptı. 
Peygamber Efendimiz (S.A.V.)'nin 'Sizin en hayırlınız Kur'an-ı Kerim'i öğrenen ve öğretenlerinizdir' şiarı ile yola çıkan Erkam Eğitim ve Yaz Okulu'na bu yıl 360 öğrenci katıldı.
Erkan Eğitim Yaz Okulu Sorumlusu Ahmet Avanlıer, gösterilen ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "2 idarecimiz, 30 öğretmenimiz, 20 destek ekibimiz ve ulaşımından yemekhanesine onlarca  gayretli çalışanımız ile her kapanış töreninde olduğu gibi hüzünü ve sevinci bir arada yaşadık.
Şiarımız, sevgili Peygamber Efendimiz (sav)'in "Sizin en hayırlınız Kur'an-ı Kerim'i öğrenen ve öğretenlerinizdir." sözüdür.
3 Temmuz'da başlayıp 4 Ağustos'ta tamamlanan Erkam Eğitim Yaz Okulunda kursumuza katılan 360 çocuğumuz ile hem yüzme, halısaha, at biniciliği, buz pateni, lazer game, ok atma etkinlikleri hem  ay yıldız 10 top, sucukbol, kim hızlı gibi Erkam Eğitim Oyun tasarım ekibi tarafından üretilen yerli ve milli oyunlar ile eğlenceli vakit geçirdik hem de tecrübeli öğretmenlerimiz nezaretinde Kur'an-ı Kerim'i öğrendik." dedi.
Avanlıer, değerler eğitimi dersleri ile maddi ve manevi değerler ile öğrencilerin tanıştırıldığını, robotik kodlama ve bilişim dersleri yapıldığını, uygulamalar ile çocukların bilim dünyasının kapasını aralamalarının sağlandığını ifade ederek, "Kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimizden, hergün şikayet ettiğimiz onlarca olumsuz örnekten mes'ul olduğumuzun bilinci ile zaman şikayet etme ve problem tespit etme zamanı değil. Zaman gayret etme ve çözüm üretme zamanı diyerek, MESULİYETİMİZ MEŞGULİYETİMİZ OLSUN dedik.
Yavrularımızın, Erkam Eğitim Yaz Okulunda öğrendikleri Kur'an-ı Kerim'den okudukları her ayet aileleri ve hocaları için ahiret sermayesi olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Diğer Haberler

1 Yorum

Turgut Kantekin

Turgut Kantekin

05 Ağustos 2023
5 hafta boyunca harika iş çıkardınız. Rabbim hizmetinizi cennetle ödüllendirsin inşaallah.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler