Erciyes bisiklet yarışına ev sahipliği yapacak

Erciyes Uluslararası Yol Yarış Serisi, 24-25 Ağustos'ta düzenlenecek
 
KAYSERİ (1HA)- Erciyes Uluslararası Yol Yarış serisi, Türkiye Bisiklet Federasyonu organizasyonunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Uluslararası Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takvimine göre 24-25 Ağustos tarihlerinde Erciyes’te düzenlenecek. 
 
Türkiye Bisiklet Federasyonu organizasyonu kapsamında gerçekleştirilecek olan Erciyes Uluslararası Yol Yarış serisi, Uluslararası Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takvimine göre 24-25 Ağustos tarihlerinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş birliği ve Develi Belediyesi, Erciyes A.Ş., Spor A.Ş. Erciyes Yüksek İrtifa ve Spor Turizmi Derneği destekleri ile Erciyes’te yapılacak. Aynı tarihlerde Kayseri Dağ Bisikleti Kupası da düzenlenecek.
 
Bisiklet yarışlarına Türkiye başta olmak üzere, İsviçre, Avusturalya, İngiltere, Japonya,  Ukrayna, Venezuela, İran, Eritre, Kazakistan’dan 70 profesyonel sporcu katılacak. Yarışlar, 24 Ağustos Cumartesi Grand Prix Soğanlı etabı ile başlayarak, 113 km uzunluğundaki parkurda Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü önünden başlayıp yine aynı yerde bitiş noktasına ulaşacak. 
Uuslararası bisiklet yarışları Grand Prix Kaisareia etabı ile devam edecek. 128 km uzunluğundaki parkur Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı’da sona erecek. 25 Ağustos günü ise Erciyes’te Kayseri MTB Cup müsabakaları düzenlenecek.
Yarış takvimi ise şu şekilde;
24 Ağustos 2024 Cumartesi
Grand Prix Soğanlı - Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsü Start saat 09.00
25 Ağustos 2024 Pazar
Grand Prix Kaisareia - Cumhuriyet Meydanı Start saat 09.00
Kayseri MTB Cup – Erciyes Tekir – Start saat 10.00

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler