Enerji Emekçilerine Kurum Doktorundan Anlamlı Kutlama

Kimsenin görmediği ama orada olduğunu herkesin bildiği bir şeyle, elektrikle, hem çalışmasını hem savaşmasını en iyi siz bilirsiniz.

Sizler bizim için çok değerlisiniz.
 
Kimsenin görmediği ama orada olduğunu herkesin bildiği bir şeyle, elektrikle, hem çalışmasını hem savaşmasını en iyi siz bilirsiniz.
Siz enerji çalışanlarısınız. Görünmeyeni görünene dönüştürür, herkesin evini, işini, yolunu, iletişimini, internetini aydınlatırsınız.
 
Siz bir yere baktığınızda, kimsenin görmediğini görürsünüz. Kablolar, hatlar, aletler size herkese göründüğü gibi görünmez. Siz onların arkasındaki gücü ve enerjiyi bilirsiniz. Çok düşük bir miktarının bile insanı birkaç dakikada öldürebileceği elektriği kontrol eder, yönlendirir ve herkesin güvende olmasını sağlarsınız.
 
Tam da bu yüzden bu görünmez virüsle korunmayı ve mücadeleyi de en iyi siz yaparsınız. Tıpkı elektrik gibi. Görünmese de orada olduğunu bilirsiniz. Nasıl ki izole pense, izole eldiven, yalıtımlı ayakkabı kullanıyorsanız burada da maske, eldiven, el yıkama, sosyal mesafeye uyum, dezenfeksiyon, kişisel koruyucu ekipmanların kullanımının önemini en iyi siz bilir ve uygularsınız. Bu bilinçle, sizin çalışma tarzınız aynı zamanda örnek bir çalışma tarzıdır herkes için…
 
Şimdi biraz daha sabır zamanı, yılmadan usanmadan, dikkati, tedbiri elden bırakmadan virüsle mücadele zamanı. 
Çünkü siz, kimsenin görmediğini gören, görünmeyen şeylerle çalışmasını, mücadele etmesini en iyi bilen enerji çalışanlarısınız.
 
Çünkü siz aynı doktor gibi, kolay yetişmeyen, fedakâr ve vasıflı insanlarsınız.
 
Bu vesileyle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününüzü ve İşçi Bayramınızı kutlar, Güçlü Devletimizin, Aziz Milletimizin gücünüze güç katmasını dilerim.
 
Dr Klinik Psikolog Mehmet Karakaya
Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. KCETAŞ

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler