Eğitimci Yazar İlyas Han Şahin “Davayı Yarınlara Taşımak İçin Adayım”

1979 Tomarza doğumlu. Eğitim öğretim hayatı Talas’ta geçti. ...

İlyas Han Şahin    Eğitimci/Yazar

 “DAVAYI YARINLARA TAŞIMAK İÇİN ADAYIM”

1979 Tomarza doğumlu. Eğitim öğretim hayatı Talas’ta geçti. Erciyes Üniv. Tarih mezunu. Aynı bölümde Yüksek Lisansını tamamladı. Muş ilinde başladığı öğretmenlik mesleğine Kayseri Anadolu İmam Hatip Lisesi’de devam etmektedir. Lise ve Üniversite hayatı boyunca şiir ve hikaye yazın dünyasında pek çok yarışma ve aktivitede yer aldı. Çeşitli ödüller kazandı. TÜBİTAK Türkiye 1.liği kazandı. Pek çok Tübitak, ORAN ve Teknofest projelerinde yürütücü ve danışmanlık yaptı. Talim Terbiye Kurulu kitap komisyonunda görev aldı. Proje tabanlı yaptığı çalışmaları büyükşehirlerde uygulandı. Erciyes Üniv. Eğitim Fak. Öğretim Görevlisi olarak dersler verdi. Ulusal ve uluslararası kongrelerde bilimsel tebliğler sundu. İki adet patent sahibidir. Lise ve Üniversite öğrencilerine yönelik konferanslar verdi. TÜZDEV Yönetim kurulu üyesi ve Atölye hocasıdır. Üstün zekâlı bireyler ile ilgili on senedir çalışmalarda bulunmaktadır. İslam Bilim tarihi, astronomi, anlama teknikleri Transhumanizm, Futurizm  gibi alanlarda makale ve çalışmaları vardır. Yayınlanmış iki kitabı vardır. Gençler, gençlik projeleri, değerler ve kültür dünyamız ile ilgili çalışmaları devam etmektedir. Kayseri’de sivil toplum örgütleri ve pek çok dernekle ortak çalışmaları devam etmektedir. Evli 3 çocuk babasıdır.

“Ak Parti Türkiye Yüzyılı” hedefleri ve vizyonu doğrultusunda özellikle nesillerimizin ihyası ve inşası için yapılacak çalışmalara olmak için, Cumhurbaşkanımızın çizdiği Türkiye Vizyonu, hedefleri ve kitlesi kutlu olan bu davayı yaşamak, yaşamak ve yarınlara taşımak için aday oldum.

Genç nesillerin AK Parti ile beraber ulaşılan kazanımları kavramaları ve bu kazanımları daha da ileriye taşıyıp milletimizin ve devletimizin hizmetine sunmak için aday oldum.

 

 

 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler