Ebu Ubeyde'den Önemli Açıklama: İşte Tam İmha Rakamları!

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, mücahitlerin son bir hafta içinde gerçekleştirdiği operasyonlarda en az 62 işgal askerinin etkisiz hale geldiğini, 68 işgal aracının da kısmen veya tamamen imha edildiğini bildirdi.

Ebu Ubeyde, Telegram kanalı üzerinden yaptığı açıklamada, Aksa Tufanı harekatı kapsamında gerçekleştirdikleri operasyonlara ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Kassam mücahitlerinin, son bir hafta içinde 57 başarılı operasyon gerçekleştirdiğini belirten Ebu Ubeyde, bu operasyonlarda 53 işgalcinin sıfır mesafeden, 9 işgalcinin ise keskin nişancı atışlarıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bu operasyonlarda ayrıca yine birçok işgal askerinin öldüğünü ve yaralandığını ifade eden Ebu Ubeyde, 68 işgal aracının da kısmen ve tamamen imha edildiğini kaydetti.

Operasyonlar kapsamında işgalcilerin roketler, anti tahkimat patlayıcılar, anti personel patlayıcılar ve makineli tüfeklerle hedef alındığını belirten Ebu Ubeyde, işgal kuvvetlerinin bulunduğu 4 ev, 2 tünel ve bir mayın tarlasının havaya uçurulduğunu ifade etti.

Ebu Ubeyde, ayrıca 2 Skylark keşif uçağını düşürdüklerini, 2'si intihar dronu olmak üzere 8 insansız hava aracını da kontrol altına aldıklarını kaydetti.

Ebu Ubeyde, savaşın tüm cephelerindeki siyonist askeri yoğunlaşmaları havan topları ve kısa menzilli füzelerle vurduklarını ve siyonist oluşumu farklı menzilli füze bombardımana tabi tuttuklarını söyledi. (Ajanslar)

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler