Develi'de Kudüs Coşkusu

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin Develi ilçesinde yapmış olduğu Kudüs sunumu büyük ilgi gördü.

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin Develi ilçesinde yapmış olduğu Kudüs sunumu büyük ilgi gördü.
Develi ilçesinde Sindelhöyük Fatih İmam Hatip Ortaokulunda, Salih Onaran İmam Hatin Ortaokulu ve Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Proje Okulu'nda, Beytülmakdis Derneği tarafından 'Kudüs Bizim Neyimiz Olur?' konulu sunum gerçekleştirildi. Kudüs Bizim Neyimiz Olur? sunumuna gençler büyük bir ilgi gösterdi.onulu sunumlar, gençlerin yoğun ilgisi ve katılımı bir hayli çoşkulu oldu.
Okullarda Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Avanlıer tarafından Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın coğrafi bir yer olmaktan öte manevi önemi, Kudüs'ü önemsemenin imkan değil iman meselesi olduğu, Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından detayları ile anlatıldı.
Avanlıer, Peygamberlerin ayak izlerinin olduğu, Peygamber Efemdimiz (S.A.V.)'in Miraç yolculuğunun ilk durağı olan ve ecdadımızın tam bugün birilerinin, burada yaşananlara duyarsız kalmamızı  yıl hakim ve hadimliğinde olan Kudüs'ün bu gün de yarın da bizim meselemiz olduğunu ifade etti.
Avanlıer'in sunumunda, Marangozun Sevdası ve Davası anlatılarak, fetihlerden ve zaferlerden bahsedebilmek için çok çalışılması gerektiği hatırlatıldı.
Kudüs Bizim Neyimiz Olur? Sunumuna katılan öğrencilere yap-boz, bileklik ve kitap hediye edildi.
Develi'deki büyük coşku yaşanan Kudüs Bizim Neyimiz Olur? sunumlarına Sindelhöyük Fatih İmam Hatip Ortaokulu Müdürü  Mehmet Akif Türksoy, Salih Onaran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yüksel Uygun, Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Proje Ortaokulu Müdürü Muammer Emin Serkan'a katkılarından ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler