‘Cumhuriyet Bayramı’ bisiklet şenliği ile 4 kilometrelik pedal çevrildi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101’inci kuruluş yıl dönümünü gerçekleştirdiği etkinliklerle kutluyor. KAYMEK Palas Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitim gören 200’ü aşkın öğrenci, Cumhuriyet’in 101’inci yılına özel 4 kilometrelik pedal çevirdi.

KAYSERİ (1HA)- Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101’inci kuruluş yıl dönümünü gerçekleştirdiği etkinliklerle kutluyor. KAYMEK Palas Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitim gören 200’ü aşkın öğrenci, Cumhuriyet’in 101’inci yılına özel 4 kilometrelik pedal çevirdi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK Palas Sosyal Yaşam Merkezi tarafından Palas Tuzla Gölü Bisiklet Turu etkinliği gerçekleştirildi. Cumhuriyet’in 101’inci yılına özel geleneksel 4’üncü Palas Tuzla Gölü Bisiklet Turu’na 210 bisikletli öğrenci ve 200'ün üzerinde vatandaş katıldı.
 Katılımcılar, Palas Mahallesi’nde bulunan Kadın ve Gençlik Merkezi’nden başlayıp, Tuzla Gölü’ne kadar 4 kilometrelik pedal çevirdiler. Türk bayrakları ve balonlarla süslenen bisikletler ile sokaklarda renkli görüntüler oluşturulurken, katılımcılar daha sonra Tuzla Gölü’nü ziyaret ederek, gölün muhteşem manzarasını izlediler.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler