Cihannüma Yara Saracak

Cihannüma Derneği Kayseri Şubesi, Türkiye’nin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan ve 10 ili etkileyen depremden etkilenen vatandaşlar için bin adet battaniye gönderilirken bin adet uyku tulumu gönderecek.
Cihannüma Derneği Kayseri Şube Başkanı Avukat Fevzi Konaç, “Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun. Yiyecek, gıda ve su konusunda bölgedeki ihtiyaçlar gerektiği gibi karşılanıyor. Ama kış mevsiminde olduğumuz için bölgede soğuk hava şartları depremzede ve arama kurtarma ekiplerini zorluyor” dedi.
Cihannüma olarak depremin yaralarının sarılması için harekete geçtiklerini ifade eden Şube Başkanı Konaç, “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için bin adet battaniye temin edilerek deprem bölgesine gönderildi. Şu anda da Talas Belediyemiz ve Cihannüma Derneği olarak bölgeye uyku tulumu göndereceğiz. Gün birlik olma günü. Gün deprem bölgesindeki bütün vatandaşlarımıza sahip çıkma günü. Depremzede vatandaşlarımıza yardımcı olmak isteyen hayırseverlerimizi bu kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz. Bu yardımla bir nebze olsun deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek istiyoruz” diye konuştu. 
Talas Belediyesi ve Cihannüma Derneği tarafından başlatılan kampanyada bir uyku tulumu bedeli 150 TL olarak belirlendi.

Etiketler : ,,,

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler