Cihannüma Derneği Üyeleri Suç Duyurusunda Bulundular.

Cihannüma Derneği Üyeleri Suç Duyurusunda Bulundular.

Erol Mütercimler katıldığı bir televizyon programında, İmam Hatip Lisesi mezunlarını açıkça hedef almış ve İmam Hatip Liselileri; sapıklık, ahlaksızlık ve sahtekarlıkla suçlamıştır.

Kamuoyunda infial oluşturan bu açıklamaya, Cihannüma Derneği üyeleri tepki göstermiş ve sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi  büyümüştür. Cihannüma Derneği Üyeleri; ilgili Programın gereken cezayı alması  için RTÜK'e şikayet etmek ve hadsiz sözlerin sahibi  Erol Mütercimler ‘e haddini bildirmek adına Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde ihbarda bulunmak için gerekli girişimlerle yüzlerce başvuru yapılması sağlamıştır.

 Cihannuma Derneği üyeleri tarafından, İman dolu yüreklere hakaret edilemeyeceğini bunun bir karşılığın olacağının bilinmesi gerektiğini belirterek, sonsuza dek Ülkemizin Yeniden büyük Türkiye, Yaşanabilir bir Türkiye ve Dünya lideri bir ülke olması için gerekli mücadelenin her daim verileceği gür bir sesle vurgulanmıştır.

Cihannüma Derneği üyeleri;  İmam Hatip Ruhu taşıyan herkesi Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunmaya davet ettiler. ( Aşağıdaki dilekçeyi adliye binası zemin katta suç duyurusu bürosuna verilebilir.)

Dilekçe Örneği 1. sayfa

Dilekçe örneği 2. sayfa

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler