Cihannüma Derneği Bölge Toplantısı Kahramanmaraş’ta Yapıldı

Cihannüma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi tarafından ...

Cihannüma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bölge toplantısı  Kahramanmaraş’ta yapıldı.

Cihannüma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde  26 Şubat -19 Mart tarihleri arasında birleştirilmiş Bölge toplantıları yapılması kararlaştırılmıştır.
Kayseri Cihannüma İl Yönetimi  5 Mart Cumartesi Kahramanmaraş teşkilatının ev sahipliğinde yapılan birleştirilmiş bölge toplantısına iştirak etti.
Toplantıya; Cihannüma Genel Başkanı Av. Rıza Yorulmaz, Genel Başkan Yrd. Cavit Tatlı, Genel Merkez Teşkilat Komisyon Üyeleri,7. Ve 8. Bölge Koordinatörleri, Kahramanmaraş, Kayseri, Sivas, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis İl Yönetim Kurulları ve Danışma Kurulu Başkanları iştirak etti.

Bu toplantıların amacının;
- Teşkilat mensuplarımız arasındaki tanışma, uhuvvet ve muhabbet artırılması,
- Çalışmalarımız gözden geçirilerek daha iyi, faydalı ve güzelini yapabilmek adına istişarelerde bulunulması,
-  İller arasında tecrübe paylaşımı ve bilgi aktarımı yapılması,
- Genel Merkezin illerle, illerin genel merkez ve birbirleriyle olan iletişimi artırılması,
- Kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi,
- En önemlisi de Allah’ın rızasının kazanılması olduğu belirtildi.

Kahramanmaraş Tügva Fetih Yurdunda yapılan istişare toplantısı sonrasında, Kahramanmaraş Kale’si ve Yedi Güzel Adam Müzesi gezildi.  Sonrasında muhabbet ve sevgi ile kucaklaşan dernek mensupları helalleşerek Kahramanmaraş’tan ayrıldılar. Ayrıca Kayseri Cihannuma İl Yönetimi tarafından Kahramanmaraş Yedihilal Derneği ziyaret edildi. Yedihilal Derneğinde gençlerle buluşarak “Kudüs bizim neyimiz olur” konulu konferans dinlenildi. 

Diğer Haberler

1 Yorum

Alifuat Tatlı

Alifuat Tatlı

06 Mart 2022
Rabbim bu anlamlı samimi gelecek için umut vadeden toplantıyı Hayırlara vesile eylesin Emeği geçen katılan katkı sağlayan tüm kardeşlerimizden Allah Razı olsun Böyle nice Hayırlı toplantılar yapmayı nasib eylesin selâm ve Dua ile

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler