Cihannüma'dan Sözcü Gazetesi'nin Manşetine Tepki !!

Cihannüma Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi Konaç, yeni yılda ‘2020’nin torbasından felaket ve gözyaşı çıktı’ manşeti atan ve Ayasofya’nın ibadete açılmasını da felaket ve gözyaşı olarak lanse eden Sözcü Gazetesi’ne tepki gösterdi.

“Yazıklar olsun size” diyerek sert tepki gösteren Cihannüma Derneği Kayseri İl Başkanı Fevzi Konaç, “Malum gazetenin manşetinde Ayasofya’nın ibadete açılmasını da felaket saymak, bu manşet basındaki asıl felaketi göstermesi açısından çok önemli. İnancımızla savaş misyonu yüklenen bu zihniyetle asla uzlaşmayacağız” ifadesinde bulundu.

Konaç, “Kimin sözcüsü olduğu belli olmayan ve attığı manşet ile Ayasofya’nın ibadete açılmasına üzülenlerle birlikte ‘biz de üzgünüz’ şeklinde mesaj vermeye çalıştılar. Gazete, Müslümanların içindeki en büyük hasretlerden biri olan Ayasofya Camii Kebir’in ibadete açılmasını da değerlendirerek 2021 yılına basın camiasında büyük felaket bir başlık atarak başlamış oldu. Ayasofya’nın açılışını felaket saymak kendini bilmezlik ve büyük bir gaflettir. Bu manşeti atanların, ülkenin inanan insanlarından özür dilemesini bekliyoruz. Bu gazetenin manşetini atan zihniyetle asla uzlaşmayacağız ve her platformda tepkimizi göstereceğiz” diye konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler