Cansuyu Derneği'nden Öğrencilere Destek

İldem den sonra Boztepeye Cansuyu Kayseri Cansuyu Derneği Yeni Başkanı Ahmet Karagöz Çalışmalara Hızlı Başladı

Boztepe'ye Cansuyu   

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Dernegi Kayseri Şubesi İldem’de açmış olduğu Hayır Çarşında 350  aileye yaklaşık olarak 500 kişiye kiyafet yardımında bulunmuş fakir ve ihtiyaç sahibi insanların yüzlerini güldürmüştü.Kayseri de  Alan el ile Veren el  arasinda köprü vazifesi yaparak gerçek muhtaçlara ulaşmaya çalisan Cansuyu Dernegi Kayseri Subesi  gelen talepler doğrultusunda Hayır sahipleri tarafından verilen emanetleri en verimli şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyor.   

Kazancımız Allah için verdigimizdir slogani ile calismalarini sürdüruyor.Hayır çarşısının Ikincisini Boztepe Mahallesinde gerçekleştiren Cansuyu ekibi ,300 aileye yaklaşık  1000 kişiye kiyafet yardimi yaparak buradaki ihtiyaç sahibi aile lere cansuyu oldu.  

Başkanlığıni Ahmet Karagöz ’ün yaptığı Cansuyu Kayseri Şubesi Hayır sahiplerinin emanetlerini gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştirmak icin gece gündüz demeden gelen taleplere en iyi sekilde karşılık vererek insanlara güven veriyor . Bu dönemde özellikle öğrenci ağırlıklı çalışma yapan ve çalışmalarını yogunlastiran Cansuyu Ďernegi ,Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız tohum ekiniz , On yil sonrasını düşünüyorsanız ağaç dikiniz Yüzyıl sonrasını düşünüyorsanız insan yetiştiriniz şuuruyla maddi anlamda   okumak ta zorlanan geleceğin  pırıl pırıl gençlerine  ve ailelerine Yapmış olduğu gıda, kıyafet ve kirtasiye yardımlarıyla   bir nebzede olsa  katkı sağlayarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara  cansuyu oluyor. ..

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler